Villkor

Vi erbjuder endast IPTV-abonnemang och IPTV-återförsäljarpaneler.
bästaiptv4k.net ansvarar inte för video-/ljudinnehållet och garanterar eller hävdar inte några rättigheter till innehållet. bästaiptv4k.net är endast en återförsäljare för många leverantörer. Kanaler och VOD i alla paket kan ändras när som helst utan föregående meddelande uppdateras, ändras eller tas bort. Ansvaret för
bästaiptv4k.net är begränsat till att aktivera prenumerationen under den avtalade perioden, som bevis kommer en skärmdump med utgångsdatum att skickas till kundens registrerade e-post. 1 abonnemang = 1 anslutning, du kan inte ansluta mer än en enhetsanvändning per abonnemang. Varje försök att använda mer än 1 enhet samtidigt kommer att avsluta din prenumeration permanent. Kunden ansvarar för att skicka sin enhetsinformation, inklusive enhetstyp och modell, appen som används och deras MAC om tillämpligt. Om vi ​​inte har fått enhetsinformation i beställningsanteckningarna skickar vi m3u-formatet och kommer inte och kan inte ändras. Våra leverantörer utför underhåll på sina servrar då och då, detta kan hända när som helst och tidsramen är inte uppskattad Buffertning, frysning och icke-fungerande innehåll är normalt med vilken IPTV som helst i världen, vilket är anledningen till att du kan stöta på dessa problem. Kunden ansvarar för att veta hur IPTV fungerar och dess karaktär då varje IPTV-paket kan ersättas med andra vid otillgänglighet. IPTV-prenumerationsuppgifter skickas vanligtvis till kundens registrerade e-post inom 1 arbetsdag efter att tydlig betalning har tagits emot. För IPTV-återförsäljare är bästaiptv4k.net ensamt ansvarig för att aktivera och skicka IPTV-återförsäljarpanelens information och dra ut de överenskomna kreditpoängen. Vi ger inte och kommer inte att ge någon hjälp med några problem med IPTV-återförsäljarpanelen.

Prenumerationer
bästaiptv4k.net garanterar att alla TV-prenumerationskoder som köps via vår webbplats kommer att aktiveras under den överenskomna perioden, för eventuella problem som träffar servrarna, stoppar eller inte fungerar av innehåll som vi inte har kontroll över. Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att lösa problemen. bästaiptv4k.net ansvarar inte för abonnemang köpta med fel typ av IPTV-mottagarebox.

INNEHÅLL OCH ANDRA SERVICEPAKET
Villkoren för alla paket kan variera och vi kan lägga till eller ta bort en tjänst utan föregående meddelande.

bästaiptv4k.net är endast en tjänsteleverantör. Därför kan en tjänst endast ändras (läggs till/ta bort) enligt lagarna för att sända en tjänstetransportör, så att tjänsten kan ändras (läggs till/ta bort) enligt sändningslagarna.

FÖRSÄKRING
bästaiptv4k.net tillhandahåller ingen försäkring för någon tjänst.

BETALNING
Din betalning hanteras av Paypal, Bitcoin och VoguePay betalningsportar, ett av de säkraste sätten att betala online. För att betala med ditt kredit- eller betalkort måste ditt kort vara 3D-autentiserat för att godkännas av vår betalningsgateway-processor om transaktionen misslyckas. Kontakta din bank och be dem att godkänna transaktionen och aktivera 3D-autentisering. För fakturerings- eller supportfrågor, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post WhatsApp: +1 (202) 446-4185 E-post: contact@bästaiptv4k.net Genom att komma åt eller använda tjänsten samtycker du till att vara bunden av dessa fullständiga villkor. Om du inte håller med om någon del av vår tjänst har du inte behörighet att få åtkomst till någon del av vår tjänst.

Kommunikation

Genom att skapa ett konto för vår tjänst samtycker du till att prenumerera på nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information som vi kan skicka. Du kan dock välja bort att ta emot en del eller alla av dessa meddelanden genom att följa avregistreringslänken eller instruktionerna i något av de e-postmeddelanden vi skickar.

Inköp
Om du vill köpa någon av våra produkter eller tjänster kan du bli ombedd att tillhandahålla specifik information som är relevant för din beställning inklusive, men inte begränsat till, ditt kreditkortsnummer, kreditkorts utgångsdatum, faktureringsadress och leveransinformation. information.

Du representerar och garanterar det

(I) du har laglig rätt att använda kreditkort eller andra betalningsmetoder i samband med ett köp och att (II) informationen du lämnar till oss är korrekt, korrekt och fullständig. Tjänsten kan innebära användning av tredjepartstjänster för att underlätta betalning och slutförande av köp. Genom att lämna in din information ger du oss rätten att tillhandahålla informationen till dessa tredje parter, i enlighet med vår integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att vägra eller annullera din beställning när som helst av skäl inklusive men inte begränsat till produktens eller tjänstens tillgänglighet. , fel i beskrivningen eller priset på produkten eller tjänsten, och fel i din beställning eller av andra skäl. Vi förbehåller oss rätten att vägra eller annullera din beställning om bedrägeri eller en obehörig eller olaglig transaktion har inträffat.

TILLGÄNGLIGHET, FEL OCH ONEXAKTIGHETER

Vi uppdaterar kontinuerligt utbudet av produkter och tjänster. Vi kan uppleva förseningar i uppdatering av information om en produkt/tjänst och i annonsering på andra webbplatser. Därför kan en del av informationen om en produkt/tjänst innehålla fel eller felaktigheter och kanske inte vara fullständig eller aktuell. Produkter eller tjänster kan vara felaktigt prissatta, felaktigt beskrivna eller otillgängliga.

Vi förbehåller oss därför rätten att ändra eller uppdatera information och att korrigera fel, felaktigheter eller utelämnanden när som helst utan föregående meddelande.

TÄVLINGAR, SWEEPSTAKES OCH KAMPANJER
Alla tävlingar, lotterier eller kampanjer (tillsammans, Kampanjer) som görs tillgängliga via Tjänsten kan styras av regler som är separata från dessa villkor. Om du deltar i någon av kampanjerna, vänligen läs gällande regler och vår integritetspolicy. Om reglerna för en kampanj strider mot dessa villkor gäller kampanjreglerna

Innehåll
Vår tjänst låter dig lägga upp, länka, lagra, dela och tillgängliggöra viss information, texter, bilder, videor eller annat material (innehåll). Du är ansvarig för innehållet som du publicerar på eller via tjänsten, inklusive dess laglighet, tillförlitlighet och lämplighet.

Genom att publicera innehåll på eller genom Tjänsten intygar och garanterar du att: (jag) du äger innehållet, och du har rätt att använda det och befogenhet att ge oss de rättigheter och licenser som bestäms i dessa allmänna villkor;

(II) att postningen av ditt innehåll på eller via tjänsten inte bryter mot integritetsrättigheter, publicitetsrättigheter, upphovsrätter, avtalsrättigheter eller andra rättigheter för någon person eller enhet. Vi förbehåller oss rätten att avsluta kontot för alla som gör intrång i upphovsrätten.

Du behåller alla rättigheter till allt innehåll som du skickar, lägger upp eller visar på eller via tjänsten och du är ansvarig för att skydda dessa rättigheter. Vi tar inget ansvar och tar inget ansvar för innehållet du eller tredje parts inlägg på eller via tjänsten. Men genom att publicera innehåll med hjälp av tjänsten ger du oss rätten och licensen att använda, modifiera, offentligt utföra, offentligt visa, reproducera och distribuera sådant innehåll på och genom tjänsten. Du samtycker till att denna licens ger oss rätten att göra ditt innehåll tillgängligt för andra användare av tjänsten, som också kan använda ditt innehåll enligt dessa villkor.

Räkningar


När du skapar ett konto hos oss garanterar du att du är över 18 år och att informationen du lämnar till oss är korrekt, fullständig och aktuell vid alla tillfällen. Felaktig, ofullständig eller föråldrad information kan resultera i omedelbar uppsägning av ditt konto på Tjänsten.

Du är ansvarig för att upprätthålla sekretessen för ditt konto och lösenord, inklusive men inte begränsat till att begränsa åtkomsten till din dator och ditt konto. Du samtycker till att ta ansvar för alla aktiviteter eller åtgärder som inträffar under ditt konto eller lösenord, oavsett om ditt lösenord är med vår tjänst eller en tredjepartstjänst. Du måste meddela oss omedelbart när du blir medveten om något säkerhetsbrott eller obehörig användning av ditt konto.

Du får inte som användarnamn använda namnet på en annan person eller enhet eller som inte är lagligt tillgänglig för användning, ett namn eller varumärke som är föremål för någon annan persons eller enhets rättigheter än dig, utan lämpligt tillstånd. Du får inte använda ett namn som är stötande, vulgärt eller obscent som användarnamn.

Vi förbehåller oss rätten att vägra tjänster, avsluta konton, ta bort eller redigera innehåll eller annullera beställningar efter eget gottfinnande.

Upphovsrättspolicy
Vi respekterar andras immateriella rättigheter. Det är vår policy att svara på alla påståenden om att innehåll som publiceras på tjänsten gör intrång i upphovsrätten eller andra immateriella rättigheter för någon person eller enhet.

Om du är upphovsrättsinnehavare eller auktoriserad personal på uppdrag av någon och du tror att det upphovsrättsskyddade verket har kopierats på ett sätt som utgör upphovsrättsintrång, skicka in ditt krav genom att skicka e-post till contact@bästaiptv4k.net . I e-postmeddelandet, använd ämnesraden: “Intrång i upphovsrätten” och inkludera i ditt anspråk en detaljerad beskrivning av det påstådda intrånget, som beskrivs nedan, under “DMCA-meddelande och förfarande för påståenden om upphovsrättsintrång.”

Du kan hållas ansvarig för skador (inklusive kostnader och advokatarvoden) som härrör från alla felaktiga framställningar eller anspråk i ond tro angående intrång i din upphovsrätt av innehåll som finns på och genom Tjänsten.


DMCA MEDDELANDE OCH PROCEDUR FÖR INTRÄNG AV UPPHOVSRÄTT
Du kan skicka in ett meddelande i enlighet med Digital Millennium Copyright Act (DMCA) genom att ge vår upphovsrättsagent följande information skriftligen (se 17 U.S.C 512(c)(3) för ytterligare information):

en elektronisk eller fysisk signatur från den person som är behörig att agera på uppdrag av upphovsrättsinnehavaren;

en beskrivning av det upphovsrättsskyddade verket som du hävdar har gjorts intrång, inklusive webbadressen (d.v.s. webbsidans adress) till platsen där det upphovsrättsskyddade verket finns eller en kopia av det upphovsrättsskyddade verket;

identifiering av webbadressen eller annan specifik plats på tjänsten där materialet som du hävdar gör intrång finns;

din adress, telefonnummer och e-postadress;

ett uttalande från dig om att du i god tro tror att den omtvistade användningen inte är godkänd av upphovsrättsinnehavaren, dess ombud eller lagen;

ett uttalande från dig, gjort under straff för mened, att ovanstående information i ditt meddelande är korrekt och att du är upphovsrättsinnehavaren eller behörig att agera å upphovsrättsinnehavarens vägnar.

Du kan kontakta vår upphovsrättsagent via e-post på contact@bästaiptv4k.net
Immateriella rättigheter
Tjänsten och dess ursprungliga innehåll (exklusive användares), funktioner och funktionalitet är och kommer att förbli bästaiptv4k.nets och dess licensgivares exklusiva egendom. Tjänsten är skyddad av upphovsrätt, varumärken och andra lagar i både USA och andra länder. Våra varumärken och klädsel får inte användas i samband med någon produkt eller tjänst utan föregående skriftligt medgivande från bästaiptv4k.net.

Länkar till andra webbplatser
Vår tjänst kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av tredje part.

bästaiptv4k.net har ingen kontroll över tredje parts webbplatser eller tjänster. Den tar inte heller något ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster. Vi garanterar inte erbjudanden från dessa enheter/individer eller deras webbplatser. Uppsägning Vi kan avsluta eller stänga av ditt konto och tillgång till tjänsten omedelbart, utan föregående meddelande eller ansvar, enligt vårt eget gottfinnande, oavsett anledning och utan begränsning, inklusive men inte begränsat till ett brott mot villkoren.

Om du vill avsluta ditt konto kan du sluta använda tjänsten.

Alla bestämmelser i villkoren som till sin natur bör överleva uppsägning ska överleva uppsägning, inklusive, utan begränsning, bestämmelser om ägande, garantifriskrivningar, gottgörelse och ansvarsbegränsningar.

SKADEERSÄTTNING
Du samtycker till att försvara, gottgöra och hålla oskadliga bästaiptv4k.net och dess licenstagare och licensgivare, och deras anställda, entreprenörer, agenter, tjänstemän och direktörer, från och mot alla anspråk, skador, skyldigheter, förluster, skulder, kostnader eller skulder och kostnader (inklusive men inte begränsat till advokatarvoden), som härrör från eller härrör från:

a) din användning av och åtkomst till tjänsten, av dig eller någon annan som använder ditt konto och lösenord;

b) ett brott mot dessa villkor, eller

c) innehåll som publiceras på tjänsten.

varning
Din användning av tjänsten sker på egen risk. Tjänsten tillhandahålls på basis av “I BEFINTLIGT SKICK” och “SOM TILLGÄNGLIG”. Tjänsten tillhandahålls utan garantier av något slag, vare sig uttryckliga eller underförstådda, inklusive, men inte begränsat till, underförstådda garantier om säljbarhet, lämplighet för ett visst ändamål, icke-intrång eller prestationsförlopp.

Uteslutningar
Vissa jurisdiktioner tillåter inte uteslutning av vissa garantier eller uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller oförutsedda skador. Därför kanske ovanstående begränsningar inte gäller dig.

Gällande lag Dessa villkor/villkor ska styras av lagarna i Virginia, USA, utan hänsyn till dess lagkonfliktbestämmelser.

Vår underlåtenhet att upprätthålla någon rättighet eller bestämmelse i dessa villkor kommer inte att betraktas som ett avstående från dessa rättigheter. Om någon bestämmelse i dessa villkor anses vara ogiltig eller omöjlig att verkställa av en domstol, kommer de återstående bestämmelserna i dessa villkor att förbli i kraft. De utgör hela avtalet mellan oss angående vår tjänst, och de ersätter och ersätter alla tidigare avtal vi kan ha mellan oss angående tjänsten.